Arxiu dʼarticle

2014-07-16 18:39
Els ambientòlegs Jordi Puig i Cristina Fígols analitzen un enciam convencional, un ecològic i un ecològic i d'una varietat local per demostrar la gran diferència que hi ha entre uns i altres pel que fa a les propietats nutricionals. Ara farà deu anys, van començar la seva aventura particular amb...
2014-07-16 18:28
Els ambientòlegs Jordi Puig i Cristina Fígols analitzen un enciam convencional, un ecològic i un ecològic i d'una varietat local per demostrar la gran diferència que hi ha entre uns i altres pel que fa a les propietats nutricionals. Ara farà deu anys, van començar la seva aventura particular amb...
2014-07-09 18:08
La melmelada de taronja Si consulteu els llibres de cuina cada un explica la recepta d’una manera diferent. També, cada casa té la seva recepta. Us porto aquesta que és ben fàcil. Tan sols una conclusió: Al meu entendre l'èxit de qualssevol melmelada és: Un bon producte, lliure de tractaments...
2014-07-09 18:03
La melmelada de taronja Si consulteu els llibres de cuina cada un explica la recepta d’una manera diferent. També, cada casa té la seva recepta. Us porto aquesta que és ben fàcil. Tan sols una conclusió: Al meu entendre l'èxit de qualssevol melmelada és: Un bon producte, lliure de tractaments...
2014-07-01 20:12
Un dia Leda, la reina d’Esparta, va veure que una àliga anava a atacar a un cigne, i va obrir els braços per protegir-lo. El cigne, però, era en realitat el déu Zeus disfressat. Aquest es va unir a la jove, i va deixar-la embarassada. Aquella nit però, el marit de Leda, el rei Tindareu, també va...
2014-07-01 20:00
Un dia Leda, la reina d’Esparta, va veure que una àliga anava a atacar a un cigne, i va obrir els braços per protegir-lo. El cigne, però, era en realitat el déu Zeus disfressat. Aquest es va unir a la jove, i va deixar-la embarassada. Aquella nit però, el marit de Leda, el rei Tindareu, també va...
2014-07-01 19:18
Ratafia, beguda de la terra La ratafia és un licor macerat. La base és anís dolç o sec, o bé aiguardent. En un recipient hi posem aquest líquid, i hi afegim nous verdes, plantes aromàtiques, espècies i si volem també fruita, en les proporcions que creguem més òptimes. I també es pot afegir...
2014-07-01 19:05
Ratafia, beguda de la terra La ratafia és un licor macerat. La base és anís dolç o sec, o bé aiguardent. En un recipient hi posem aquest líquid, i hi afegim nous verdes, plantes aromàtiques, espècies i si volem també fruita, en les proporcions que creguem més òptimes. I també es pot afegir...
2014-06-11 20:13
Cooperativa Som Energia https://www.somenergia.coop/ L'objectiu de Som Energia és ser una cooperativa sense ànim de lucre que reuneixi a milers de persones amb el desig de canviar el model energètic actual i treballar junts per assolir un model 100% renovable.  Tota l’energia comercialitzada...
2014-06-11 20:11
Cooperativa Som Energia https://www.somenergia.coop/ L'objectiu de Som Energia és ser una cooperativa sense ànim de lucre que reuneixi a milers de persones amb el desig de canviar el model energètic actual i treballar junts per assolir un model 100% renovable.  Tota l’energia comercialitzada...
Ítems: 111 - 120 de 167
<< 10 | 11 | 12 | 13 | 14 >>